5 Easy Facts About דואר זבל Described

two. Postitused foorumis peavad olema ausad, ja mitte eksitama mängijaid esitades arvamuse kui fakti. Sisu mida sa postitad ei tohi olla ohtlik ning ei tohi olla kiuslik teise mängija vastu olles rõve, trolliv, diskrimineeriv või tänamatu teiste tööde vastu.

The filter lists are utilized by the server to evaluate messages. Consequently if a sender appears in your Blocked Senders List, then messages from that sender are moved for the Junk E-mail folder to the server, and they are not evaluated by Outlook.

Make certain that you are within the "Mailboxes" site. Faucet the "Again" button in the best-remaining corner of the monitor until eventually the "Again" button disappears.

8. Nimien pitää olla asiallisia ja oikeita nimiä. Esimerkiksi pisteen käyttäminen nimenä ei ole hyväksyttävää. Nimien pitää sisältää Englannin aakkosia, numeroita tai normaalin näppäimistön merkkejä.

fifteen. dikush Asking për të votuar në një mënyrë të caktuar në një temë apo pas minon demokracinë dhe është e ndaluar. Mos postoni lidhje me sugjerimet server.

16. Antamalla tyhmiä vastauksia tukiosastolla, kuten ''formatoi tietokoneesi'' on idioottimaista ja sitä ei tulla sietämään.

two. Dëgjoni stafit server, këta janë njerëz me të [CIT] tag në emër të tyre. Ju duhet të përputhet me të gjitha kërkesat e arsyeshme të bëra nga një anëtar I stafit. Nëse një admin anëtar I stafit të vret, ajo ishte ose për shkak se ju u ndal në rrugë, ose për shkak se keni qenë I bezdisshëm e tyre, nuk I afrohen ato përsëri.

11. Personnel üyelerine aldığınız cezalar, alakasız şeyler veya onların gelen kutusunda görmek istemediği herhangi bir şey hakkında özel mesaj (PM) göndermeyin. Staff members üyelerini geçerli bir sebep olmaksızın etiketlemeyin.

במידה ולא הצלחת לאחר נסיון נוסף: פנה לצוות התמיכה הטכנית לסיוע.

one.   Contenido ilegal como pornografía, que infringa derechos de copyright, o backlinks que tengan contenido perjudicial no está bienvenido en el foro.

8. Emrat duhet të jetë e përshtatshme dhe një emër aktual. Për shembull, duke përdorur një ndalesë të plotë si një emër nuk website do të tolerohet. Emrat duhet të përmbajnë vetëm alfabetit anglisht, karaktere numerike apo standarde e tastierës.

לא דומה לרובכם ספאם בסטיפס זה שאלה מומצאת, לא אמיתית

and as a method of verifying your identification (by verifying that you've entry to your university e-mail account).

במידה ויש לך שם משתמש שמכיל סימן שלא מורשה בטופס, פנה לצוות התמיכה הטכנית לעזרה.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “5 Easy Facts About דואר זבל Described”

Leave a Reply

Gravatar